pexels-ruby-sengar-5498004.jpg

Suplimente Alimentare

La Pansiprod, asiguram distributia unei game largi de suplimente alimentare, toate acestea fiind cercetate științific, dezvoltate de companii bine cunoscute și acoperind toate afecțiunile. Pe lângă suplimente alimentare, în portofoliul nostru de produse se află consumabile medicale, dispozitive electronice, aparatură medicală și mobilier medical, dispozitive medicale, produse de îngrijre pentru întreaga familie. 

Produsele de la Pansiprod sunt de folos persoanelor vârstnice, copiilor energici ori adulților și vin în ajutorul acestora pentru a le suplini nevoile de sănătate, în tratarea diverselor afecțiuni și în menținerea unui corp armonios și sănătos!

IMUNITATE

Un sistem imunitar puternic inseamna o sanatate de fier, stare de bine si vitalitate.

Este ideal sa ne preocupam permanent de sanatate si de consolidarea sistemului imunitar, nu doar la schimarea anotimpurilor.

 

Ia-ti produsul potrivit tie pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului la boala.

pexels-mojca-j-4657018.jpg

SOMN

Somnul este un proces esential pentru echilibrul organismului si contribuie la functionarea optima a multor sisteme: imunitar, metabolic, nervos, cardiovascular si endocrin. Somnul este important si in procesul de regenerare, a restaurarii energiei organismului si a mentinerii functiilor cognitive normale - memorie, rationare si limbaj.

 

Pentru ca sa ai un somn linistit alege produsul adaptat nevoii tale.

pexels-cottonbro-6941126.jpg

SĂNĂTATE & FRUMUSEȚE

Pentru intreaga familie este importanta sanatatea, frumusetea si armonia.

Alege sa te ingrijesti fie ca esti barbat sau femeie, alege produsele de ingrijire sigure si personalizate varstei tale,a le copilului tau si nevoilor familiei tale.

 

Vreme rece, soare puternic, tantari, hidratare sau elisticitatea pielii – orice ai nevoie pentru santatea si frumusetea membrilor familiei tale vei putea alege acum.

pexels-andrea-piacquadio-3852252.jpg

SĂNĂTATEA SISTEMULUI HEPATO-BILIAR ȘI DIGESTIV

Mentinerea digestiei si a functiilor hepatice normale ne ofera libertatea de a ne exprima armonios in interactiunile noastre. De multe ori si starea generala de spirit si vitalitatea ne sunt alterate din cauza suferintei ficatului sau a aparatului digestiv.

 

Alege un produs natural in sprijinul tabieturilor tale si pentru o viata sanatoasa.

pexels-sora-shimazaki-5938358 (1).jpg

SĂNĂTATEA SISTEMULUI CARDIO-VASCULAR

Sanatatea sistemului cardio-vascular este extrem de importanta pentru calitatea vietii. Alege sa contribui in mod constient la calitatea vietii tale si la sanatatea ta cu un produs natural special creat sa tina departe de tine sau sub control problemele cardiovasculare.

female-nurse-with-stethoscope-holding-heart.jpg

OSTEO-MUSCULO-SCHELETICE

Aparatul locomotor, in speta oasele si muschii, impreuna cu articulatiile ne conduc catre a fi functionali in activitatile de rutina sau de relaxare. Practic, pentru orice actiune intreprindem, ce presupune mobilitate, avem nevoie sa ne bazam pe functionalitatea si sanatatea aparatului locomotor.

 

Pentru a avea controlul mobilitatii fara durere, alege produsele adaptate nevoilor tale.

elder-man-with-back-pain (1).jpg

RELAXARE

Calmul, cooperarea, atentia si concentrarea sunt capacitati pe care iti doresti sa le ai sub control. Un sistem nervos echilibrat este ceea ce iti doresti sa ai atat pentru eficienta si relatii profesionale, cat si pentru relatii personale ori sociale de calitate.

 

Pastreaza-ti calmul si placerea de a trai. Alege produsul tau natural pentru echilibrul nervos si psihologic.

pexels-anna-shvets-4226215.jpg

ENERGIE

Energie inseamna si vitalitate.

Alege sa iti dai un plus de energie, sa iti reincarci rseursele alegand un produs natural cu ajutorul caruia vei reusi sa te ridici la nivelul asteptarilor tale.

 

Alege produsele naturale adaptate nevoilor organismului tau si varstei tale.

pexels-jonathan-borba-3076516.jpg

SĂNĂTATEA SISTEMULUI CIRCULATOR

Vasele sanguine, venele si arterele sunt prctic parte din motorul ce ne tine in viata. Un sistem circulator sanatos presupune vase curate si peretii ai vaselor elastici.

 

Fie ca ai maini si picioare reci, fie ca te incearca o lentioare a gandirii, ori ai alte probleme ale cirulatiei sanguine aici vei gasi solutia optima si eficienta pentru nevoia ta.

 

Alege un produs natural special creat pentru nevoia sistemului tau circulator.

pexels-taryn-elliott-6861162.jpg

SĂNĂTATEA FEMEII

Femeia este asimiliata in multe culturi cu inima familiei.

 

Alege produse naturale, special create pentru nevoile femeii in diferite etape de viata – femeie activa, femeie mamica, femeie sotie, femeie bunica, Femeie. 

 

Ai grija de tine pentru a avea grija de ceilalti!

pexels-ron-lach-8142194.jpg
Flowers
Flowers