SERENESI

 CAPSULE VEGETALE

Reduce stresul si anxietatea! 

SERENESI îți readuce armonia și starea de bine. Oferă-ți șansa de a zâmbi în fiecare zi și de a avea parte de echilibru interior.

》 INTREABĂ ÎN FARMACII《

Produsul nostru este disponibil pentru cumpărare în mai multe farmacii partenere din țară. Întreabă acum în farmacii!

Serenesi capsule te ajută să te relaxezi, să îți menții atenția, concentrarea și bunăstarea mentală!

Spune-i „adio” stresului!

Gaseste-ti calmul si placerea de a trai!

Gaseste-ti calmul si placerea de a trai!

Fără stres, fără oboseală psihică, fără extenuări!
Menține-ți sistemul nervos și metabolismul energetic în condiții de funcționare normale!
Te vei simți mai bine!

Untitled design (28).png

SUPER OFERTA!

1. Pachet PROMO ANTISTRES ȘI SOMN - Cumperi oricare 2 cutii Serenesi si/sau Serenesi Forte si primesti o cutie gratis de Pura Activ Nights in valoare de 50 LEI  (2 cutii + 1 gratuit). Detalii despre produsul Pura Activ Nights mai jos. 

Oferta este valabila doar pentru comenzile facute in luna AUGUST 2022, pe site-ul www.pansiprod.ro!

PURA ACTIV NIGHTS 2.png

Pura Activ Nights

Dacă tu sau cineva apropiat v-aţi luptat vreodată cu anxietatea, depresia sau stresul cotidian exacerbat, atunci știi cât de dificil poate fi să treci peste zilele când mintea ta nu se oprește dintr-o gândire nocivă sau ești cuprins de un sentiment de deznădejde.

Potrivit studiilor, plantele adaptogene au potențialul nu numai de a reduce stresul, ci și de a îmbunătăți atenția, de a crește rezistența și de a lupta, de asemenea, cu oboseala.

Îmbunătăţirea stării de spirit este esenţială pentru succes în toate domeniile vieţii.

Este de la sine înţeles că o stare de bine mentală îţi va influenţa fiecare gând şi fiecare activitate de pe parcursul unei zile. Cu toate acestea, uneori ne lovim de anumite obstacole care ne sabotează acest well being mental. Pentru a nu cădea în capcana depresiei şi pentru a ne păstra optimismul şi o stare pozitivă, este necesar să ne acordăm atenţie nouă înşine.

 

În afară de exerciţiile fizice, concentrarea pe aspectele pozitive ale vieţii, mesele sănătoase şi regulate sau aplicarea unor tehnici de relaxare, suplimentele alimentare naturiste pot reprezenta un real ajutor în păstrarea sănătăţii mintale.

 

Consumat corespunzător, SERENESI CAPSULE te ajută să te simți mai pozitiv și să poți profita la maximum de viață, provocând modificări chimice în creier, care conduc către schimbări benefice în ceea ce priveşte starea de spirit.

》 INTREABĂ ÎN FARMACII《

Produsul nostru este disponibil pentru cumpărare în mai multe farmacii partenere din țară. Întreabă acum în farmacii!

Cu o stare psihică echilibrată, vei reuși:

☑ Să gestionezi cu succes orice eveniment (planificat sau neașteptat) din viața ta;

☑ Să depășești cu brio problemele cotidiene;

☑ Să faci față oricărei provocări (acasă sau la locul de muncă);

☑ Să fii mai productiv;

☑ Să ai relații interpersonale solide;

☑ Să ai, implicit, o stare fizică mai bună;

☑ Să reduci influența factorilor de mediu asupra activităților tale de zi cu zi.

Îmbunătățește-ți calitatea vieții și combate „inamicii” stării de bine folosind puterea naturii. SERENESI CAPSULE se bazează pe ingrediente naturale cu proprietăți și rezultate dovedite.

fabian-centeno-njeVb6E3XB8-unsplash.jpg

SERENESI CAPSULE reprezintă soluția de a-ți susține echilibrul psihic în mod natural.

Deși nu există medicamente care să vindece anxietatea, există multe modalități de a-i gestiona simptomele și de a găsi mai multă serenitate în viața de zi cu zi. Dacă anxietatea și stresul reprezintă o problemă pentru tine, o măsură pe care o poți lua este să incluzi suplimente adecvate în dieta zilnică.

 

Datorită ingredientelor naturale din SERENESI CAPSULE, vei putea susține capacitatea creierului de lupta împotriva anxietății și factorilor generatori de stres.

 

Îți vei rezolva problemele relaționate cu starea de bine și, în loc să experimentezi efecte secundare, îți vei îmbunătăți de fapt sănătatea în general.

pexels-liza-summer-6383202.jpg

Ce este anxietatea și care sunt efectele ei?

În primul rând, anxietatea este o emoție care, la nivel psihic provoacă efecte negative, cum ar fi STRESUL, tensiunea, sentimentul de teamă, îngrijorarea excesivă, complexul de vinovăție, oboseala psihică și lista poate continua. Am putea spune în termeni populari că generează o „stare generală proastă”.

 

Anxietatea nu este însă doar o tulburare temporară și nu o regăsim doar la nivel psihic așa cum s-ar crede inițial. Efectele anxietății pot fi deopotrivă pe termen scurt și lung și acestea vin la pachet și cu multe simptome fizice. Aceste simptome pot varia de la o persoană la alta și depind adesea de severitatea anxietății.

Împreună, bilanțul mental al anxietății și efectele asupra organismului pot fi copleșitoare.

 

Mulți oameni care se luptă cu tulburări de anxietate cronice pot avea probleme de sănătate pe termen lung.

 

✓ SERENESI CAPSULE combate anxietatea și stresul ameliorând și echilibrând starea de spirit pentru a nu se ajunge la probleme de sănătate fizice.

》 INTREABĂ ÎN FARMACII《

Produsul nostru este disponibil pentru cumpărare în mai multe farmacii partenere din țară. Întreabă acum în farmacii!

pexels-liza-summer-6383202.jpg

Găsește-ți calmul și plăcerea de a trăi!

pexels-liza-summer-6383201.jpg

ANXIETATEA

„Mi-e teamă că nu sunt la înălțimea cerințelor și nu suport presiunea.”

pexels-thirdman-8012231.jpg

DESCURAJARE

Nimic nu are niciun sens.”

pexels-nathan-cowley-897817 (1).jpg

APATIA

Simt că nu am sens.”

pexels-keira-burton-6624292.jpg

LIPSĂ DE ENERGIE

Rezervele mele de energie sunt epuizate.”

pexels-anna-shvets-4226221.jpg

NELINIȘTE

„Gândurile mele negative mă bântuie.”

pexels-andrea-piacquadio-3755761.jpg

EPUIZARE

Simt că munca mea m-a consumat complet.”

Formula unică

SERENESI CAPSULE

Formula unică SERENESI CAPSULE îți asigură relaxarea și starea de bine pentru ca tu să poți funcționa la capacitate maximă în fiecare zi și să astfel să nu ratezi niciun moment important, atât în plan profesional, cât și în sfera personală.

Acționează asupra stării tale de bine prin utilizarea comprimatelor SERENESI CAPSULE și bucură-te de o viață fără stres și fără anxietate.

Ashwagandha
O plantă mult-utilizată în medicina tradițională indiană (Ayurveda), Ashwagandha are anumiți compuși care reușesc cu succes să regleze nivelul de stres și să ajute organismul să facă față atât activităților solicitante de zi cu zi, cât și anumitor afecțiuni autoimune. Crește nivelul de energie, fiind în acest sens folosită ca tonic.

 

Frunze de balsam de lămâie
Balsamul de lămâie este folosit în mod tradițional pentru a îmbunătăți starea de spirit și funcția cognitivă, dar beneficiile nu se opresc aici. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ajuta la reducerea simptomelor de anxietate și ameliorarea stărilor nervoase. Având proprietăți relaxante, balsamul de lămâie este totodată folositor în tratarea durerilor de cap, mai ales dacă acestea apar ca urmare a stresului.

 

Conuri de hamei
Hameiul promovează relaxarea și reducerea stărilor de anxietate și stresul printr-un efect calmant. Totodată îmbunătățește calitatea somnului și tratează insomnia. Extractele de hamei sunt eficace în diverse tulburări relaționate cu stresul, anxietatea și stările de neliniște. Studiile farmaceutice au demonstrat că această plantă are și proprietăți de calmare a crampelor și de ameliorare a migrenelor.

 

Flori de lavandă
Cunoscută și drept „planta liniștii”, lavanda este o nervină folosită de secole întregi pentru ameliorarea și tratarea problemelor relaționate cu stările nervoase, anxietate, stres, somn deficitar. Este binecunoscută pentru proprietățile sale de inducere a unei stări de liniște și calm. Florile de lavandă sunt utilizate pe scară largă atât în industria farmaceutică, cât și în componența produselor de beauty și aromaterapie. Lavanda are, de asemenea, proprietăți anticonvulsive și neuroprotectoare.

 

L-teanina
L-teanina are o mulțime de beneficii în ceea ce privește starea generală a sănătății organismului, iar notabile sunt efectele sale de ameliorare a stresului și de relaxare fără a produce somnolență. În același timp, cercetările din domeniul medical au arătat că L-teanina este eficace în îmbunătățirea capacității de concentrare și atenție pe termen lung.

242742317_10158030109910248_2109260527655964106_n.jpg

Motivele pentru care oamenii au nevoie
de suplimente alimentare

În ultima perioadă, în întreaga lume, au avut loc multe evenimente neplăcute care au influențat negativ societatea.
Cu toții am început să resimțim la un moment dat că avem de înfruntat, lipsiți de energie, singurătăți, furii, tristeți ori probleme cu somnul. Aspecte la care unii au cedat și au început să-și piardă concentrarea și pofta de mâncare, ajungându-se, în unele situații, chiar la un abuz de alcool sau substanțe dăunătoare organismului. Iar cireașa de pe tort este reprezentată de sentimentul de vinovăție ulterior. Un lucru este cert: pentru toate aceste probleme nu ai nicio vină și, cel mai important, nu ești o persoană singură!

Suntem alături de tine, iar cu suplimentul alimentar SERENESI – vei avea un remediu naturist care să te ajute în această perioadă!

UNDE SE GĂSEȘTE DE CUMPĂRAT SERENESI CAPSULE?

 

Întreabă la farmacistul din apropierea locuinței tale sau direct la farmaciile noastre partenere. De asemenea, Serenesi Capsule este disponibil pentru comandă online pe alte website-uri de încredere.

RECOMANDĂRI SPECIALE

◉ Serenesi Capsule nu este indicat copiilor, adolescenților, gravidelor.

◉ Acest supliment alimentar nu se va consuma în timpul alăptării.

◉ Se recomandă informarea medicului înainte de a opta pentru combinarea Serenesi Capsule cu alte medicamente.

◉ Se recomandă solicitarea sfatului medical înainte de utilizarea Serenesi Capsule dacă se urmează concomitent un alt tratament.

◉ Produsul se va păstra la o temperatură sub 25°C, în locuri uscate, ferit de raze solare.

◉ Se recomandă utilizarea a două comprimate pe zi, ingerate cu o cantitate suficientă de apă.

ATENȚIONĂRI

◉ Nu se va depăși doza zilnică recomandată.
◉ Nu utilizați suplimentul alimentar dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele produsului.
◉ Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor.
◉ Se recomandă solicitarea sfatului medical înainte de utilizarea Serenesi Capsule dacă se urmează concomitent un alt tratament, pentru ca sănătatea să nu vă fie în pericol.
◉ Serenesi Capsule este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim de hrană sănătos și echilibrat.
◉ Adresați-vă medicului în caz de supradozaj

 

S-ar putea sa te intereseze si

Untitled design (58).png

Serenesi Forte

PURA ACTIV NIGHTS 2.png

Pura Activ Nights

Produse complementare