PURA ACTIV NIGHTS

CAPSULE VEGETALE

PURA ACTIV NIGHTS. PUR SI SIMPLU TE RELAXEZI SI ADORMI LINISTIT

PURA ACTIV NIGHTS este un supliment alimentar 100% natural, produs cu extracte naturale.

Acest complex cu extracte vegetale are rolul: de a favoriza relaxarea naturala a mintii si de a adormi, contribuind la un somn mai bun si mai adanc.

》 CAUTĂ ÎN FARMACIILE PARTENERE! 《

Produsul nostru este disponibil pentru cumpărare în mai multe farmacii partenere din țară. Întreabă acum în farmacii!

Amestecul de plante este continut de o capsula 100% vegetala, facand produsul sigur pentru vegani si vegetarieni, si pentru a sustine un stil de viata sanatos.


Naturcaps consta dintr-o fibra vegetala obtinuta din fermentarea tapioca, complet naturala si prin urmare, o capsula vegetala fara coloranti artificiali usor de digerat. 
organismului.
 

Untitled design (31).png

PENTRU ESI, SĂNĂTATEA TA VA FI MEREU PUSĂ PE PRIMUL LOC!

ESI are grijă de sănătatea oamenilor din întreaga lume de peste 40 de ani. Brandul, cu o proveniență dintr-o țară mediteraneană, unde industria de suplimente alimentare și dispozitive medicale este avansată, astăzi este prezent în peste 50 de țări aflate pe toate continentele. Iar aceste reușite sunt posibile datorită calității produselor în care și tu poți avea încredere!

Cere în farmacii mai multe informații despre Pura Activ Nights.

Dacă o persoană cunoscută arată mult mai bine și pare mult mai sănătoasă, gândește-te că aceasta e posibil să folosească suplimente alimentare ESI.

Probleme cu somnul.png

PREZENTARE


PURA ACTIV NIGHTS contine cea mai eficienta selectie de extracte din plante pentru bunastarea mentala si odihna, aducand relaxarea rapida si intensa a mintii conducand astfel la crearea unui mediu favorabil instalarii unui somn odihnitor. 

 

 

PURA ACTIV NIGHTS contine extracte din plante de passiflora, valeriana, escolzia sau mac-californian si paducel. Este o formula standardizata dintr-un amestec de plante cu proprietati in combaterea stresului si tulburarilor de somn. 

SITE PANSI (6).png

BENEFICII

​PURA ACTIV NIGHTS.
PUR SI SIMPLU TE RELAXEZI SI ADORMI LINISTIT

PURA ACTIV NIGHTS va ofera o stare de confort si relaxare datorita compozitiei complexe si tintite, iar relaxarea, diminuarea stresului si somnul mult dorit se instaleaza in scurt timp de la administrare.

In plus, PURA ACTIV NIGHTS este un excelent antioxidant cu efect anti-aging, diminueaza stresul si contribuie la un somn linistit fara gluten, zahar adaugat, lactate, lactoza, coloranti artificiali, derivati din peste/crustacee si nici conservanti.
 

☑ Profil de siguranta excelent
☑ Reduce stresul si contribuie la un somn linistit
☑ lmbunatateste calitatea si durata somnului 
☑ lmbunatateste calitatea vietii
☑ Excelent pentru vegani si vegetarieni

Image by bruce mars
Untitled design (38).png

CALITATE 100% GARANTATĂ!

Calitatea ESI este certificată de-a lungul anilor de cele mai bune organizații de certificare, în conformitate cu reglementările europene.

Untitled design (37).png

PRODUSE TESTATE CLINIC

Eficacitatea și siguranța produselor noastre sunt testate în institute de cercetare și spitalicești, dar și în colaborare cu universități.

CAPSULE  VEGETALE ȘI FĂRĂ GLUTEN

Untitled design (39).png

Persoanele cu boli celiace sau veganii pot administra acest supliment alimentar. Este aprobat și de Societate Vegetariană.

》 CAUTĂ ÎN FARMACIILE PARTENERE! 《

Produsul nostru este disponibil pentru cumpărare în mai multe farmacii partenere din țară. Întreabă acum în farmacii!

Ingrediente naturale

 

Ingredientele PURA ACTIV NIGHTS sunt: radacina de valeriana (Valeriana officinalis), floarea pasiunii (Passiflora incarnata L.), flori de mac-californian (Escholtzia californica Cham.), flori si frunze de paducel (Crataegus oxyacantha).

istockphoto-1295954501-170667a.jpg

Valeriana

 

Valeriana (Valeriana officinalis) este o specie de plante erbacee perene din familia Valerianaceae.

Valeriana mai este denumita si odolean, navalnic, gusa-porumbelului sau iarba-pisicii si se face utila in stari de agitatie, tulburari ale somnului si aritmii cardiace de natura nervoasa.

Valeriana poate reduce starile de anxietate provocate de situatiile stresante.

poppy-3975785__340.jpg

Macul-californian

Macul-californian contine: alcaloizi aporfinici, aldryptopina, substante amare, californidina, esholzina, flavonoide, glicozide, izochinolone, protopina, rutina, xantofiluri.
 

Macul-californian are proprietatea de a produce un somn calm, fara efecte secundare, fiind recomandat in tratamentul starilor tensionale nervoase, anxietatii si insomniei. Se stie despre macul-californian faptul ca efectul sau asupra sistemului nervos central nu este unul narcotic, ci unul care tinde sa normalizeze functiile psihologice. Efectele sal: usor antispasmodic, sedativ si analgezic il fac util in tratamentul problemelor psihologice.

 

Studiile stiintifice au incercat sa aduca lumina in ceea ce priveste mecanismele de actiune ale macului-californian si avand in vedere rezultatele acestora, s-a emis ipoteza ca efectele sale biologice: sedativ, anxiolitic si analgezic se datoreaza actiunii alcaloizilor din compozitia sa asupra receptorilor GABA care sunt prezenti la nivelul creierului in special in neuronii intermediari inhibitori.
 

Concluziile stiintifice ale Comitetului pentru medicamente din plante (HMPC) au aratat ca, pe baza utilizarii indelungate a acestuia, macul californian poate fi folosit pentru ameliorarea simptomelor usoare de stres mental si pentru favorizarea somnului.

passion-flower-588757__340.jpg

Passiflora
 

Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata Linnaeus) este o planta medicinala, utilizata peste tot in lume, in mod special pentru contributia pe care o poate avea de reducerea starilor de anxietate si a manifestarilor stresului.
 

Potrivit National Institutes of Health (NIH) Passiflora contine anumiti compusi foarte importanti pentru organism, datorita carora floarea-pasiunii poate contribui la reducerea starilor de anxietate, stres, a nevralgiilor sau a insomniei. 
 

Dintre cei mai importanti compusi activi din floarea pasiunii amintim: taninurile - polifenoli cu potential antioxidat si antibacterian, flavonoidele – compusi bioactivi cu rol antioxidat si de reducere a bolilor cardiovasculare sau neurodegenerative, tirozina – aminoacid ce imbunatateste capacitatea de memorare, cumarina cu proprietati antidepresive, neuroprotector si antioxidant, glicina – aminoacid cu rol de a produce proteine. 

hawthorn-3649643__340.jpg

Paducel
 

Fructele arbustului de paducel sunt bogate in flavonoide, taninuri, colina, pectina, glucoza, fructoza, substante minerale si uleiuri grase, precum si vitaminele B1 si C. 
 

Printre alte beneficii ale paducelului, crataegus monogyna, se numara si imbunatatirea starilor de anxietate, ameliorarea depresiei sau diminuarea stresului cronic. Paducelul creste nivelul de oxigen din sange, iar antioxidantii din compozitie combat radicalii liberi si toxinele din organism.

pharmacy-2055130__480.jpg
Copie a Postari Martie (3).png
istockphoto-1255536827-612x612.jpg

PURA ACTIV NIGHTS
este recomandata: 

 Persoanelor cu insomnie usoara sau moderata si celor ce sufera de tulburari ale somnului din diferite cauze.

☑ Persoanelor cu intreuperi frecvente ale somnului.

☑ Persoanelor cu capacitate de concentrare redusa ca urmare a stresului si extenuarii.

☑ Persoanelor cu tublurari de somn cauzate din alte cauze decat lipsa melatoninei.

》 CAUTĂ ÎN FARMACIILE PARTENERE! 《

Produsul nostru este disponibil pentru cumpărare în mai multe farmacii partenere din țară. Întreabă acum în farmacii!

S-ar putea sa te intereseze si

MELATONIN-ACTIVE-n-removebg-preview.png

Produse complementare