NO DOL Capsule

Fără dureri articulare!

PREZENTARE NO-DOL CAPSULE

Dacă v-ați săturat să încercați diferite tehnici ineficiente pentru a reduce durerea și inflamația articulațiilor, NO DOL vă poate ajuta. Acest supliment alimentar pentru articulații este bazat pe o formulă unică de ingrediente pe care nu o veți găsi în alte suplimente concurente.

 

Testat clinic, NO DOL ajută la protejarea și ameliorarea cartilajului deteriorat, ușurând mișcările și mobilitatea articulațiilor, susținând articulațiile mâinii și permițând mobilitatea genunchiului, cotului, șoldurilor și spatelui.

NO DOL este o combinație specială de ingrediente naturale care oferă o ameliorare rapidă și pe termen lung a problemelor articulațiilor.

alimentele-care-iti-provoaca-dureri-articulare-cover.jpg

Beneficii

NO DOL reprezintă soluția naturală la îndemână pentru a spune adio durerilor articulare și a reveni la o stare de bine din punct de vedere fizic.

☑ Îmbunătățirea rapidă a mobilității și flexibilității articulațiilor

☑ Regenerarea cartilajelor articulare

☑ Reducerea durerii și a inflamațiilor

☑ Îmbunătățirea sistemului autoimun pentru articulații sănătoase și funcționale

☑ Facilitează mișcarea

☑ Eficiență și toleranță sporită

☑ Siguranță maximă – produs testat clinic

Articulații mobile și oase puternice

Durerea articulară constantă îți afectează calitatea vieții? Îmbunătățește-ți chiar acum sănătatea oaselor și articulațiilor cu NO DOL! Cauți o metodă naturală care să îți asigure sănătatea articulațiilor?

NO DOL a fost conceput special pentru a preveni și ameliora disfuncționalitățile articulațiilor. Mai mult, efectele acestui supliment sunt pe termen lung astfel încât mișcarea corpului să nu mai reprezinte o problemă dureroasă.

nodol-caps-768x288.jpg

" Mie mi-a făcut bine, aveam dureri de șold și genunchi groaznice în special seara, acum s-au mai ameliorat. Am început a 3 a folie, de 4 ani efectiv nu mai puteam merge, acum mă descurc cat de cat."

Floarea

"Eu iau deja de 15 zile și mulțumesc lui Dumnezeu că durerile au încetat. Voi continua 2 luni.

Mulțumesc și celor ce au făcut posibilă publicitatea acestui produs. Iar prețul a fost accesibil."

Mariana

"Buna ziua, este recomandat de medic! Este foarte bun, eu am folosit.
Luați cu încredere! Eu am găsit la ofertă cremă și pastile."

Geta

》 CAUTĂ ÎN FARMACIILE PARTENERE! 《

Produsul nostru este disponibil pentru cumpărare în mai multe farmacii partenere din țară. Întreabă acum în farmacii!

Untitled design (49).png
Untitled design (80).png

SPUNE ADIO DURERILOR ARTICULARE! 

Articulațiile sunt părțile corpului în care se întâlnesc oasele. Articulațiile sunt cele permit oaselor scheletului să se miște. Pe scurt, mobilitatea ta depinde în principal de sănătatea articulațiilor.

Durerile articulare sunt o problemă frecventă pentru milioane de oameni. Cauzele pot fi multiple (leziuni, șocuri, deteriorări ale cartilajelor, exerciții intense, artrită, artrită reumatoidă și lista poate continua), dar disconfortul este prezent indiferent de vârstă. Totodată există și unele afecțiuni neinflamatorii care pot provoca dureri articulare.

 

De exemplu, în fibromialgie, durerea vine de la nervi hipersensibili. Așadar, multe afecțiuni provoacă dureri articulare. Unele sunt cronice (de lungă durată). Altele pot fi temporare. Unele cauze de durere articulară afectează doar articulațiile. Altele sunt afecțiuni sistemice cu multe alte simptome.

 

Unele suplimente alimentare pot atenua durerile articulare și pot contribui cu succes la sănătatea articulațiilor.

Acestea pot fi utilizate singure sau împreună cu alte tratamente (complementare).

CE CONȚINE PRODUSUL?

1 (1).png

Gheara diavolului

Folosită din cele mai vechi timpuri, în mod tradițional, pentru multe afecțiuni relaționate cu articulațiile. Este deosebit de eficace atât în ameliorarea durerii, cât și în reducerea inflamației.

2.png

Aloe Vera

Este una dintre cele mai frecvent utilizate plante medicinale în medicina alternativă. Previne și ajută ca antiinflamator și, de asemenea, împotriva efectelor iritante gastrointestinale ale medicamentelor.

3.png

Glucozamina

Recunoscută ca supliment nutrițional, e folosită la nivel mondial ca tratament alternativ pentru afecțiuni ale articulațiilor și oaselor. Ajuta la reducerea inflamațiilor cronice, respectiv la a preveni bolile de inimă, diabetul și artrita.

4.png

Metilsulfonilmetan

Contribuie cu succes la menținerea sănătății articulațiilor și îmbunătățește condiția sistemului osos. Dozajul corespunzător asigură scăderi semnificative ale durerii și stopează deteriorarea funcției fizice. Totodată, MSM ajută la reducerea biomarkerilor care provoacă stres oxidativ mușchilor și țesuturilor.

5.png

Condroitina

Ajută la menținerea structurii cartilajului. Are potențialul de a încetini deteriorarea cartilajului articulațiilor și de a reduce durerea în acest proces. Suplimentele de condroitină sunt destinate să îmbunătățească proprietățile de amortizare a șocurilor cartilajului articular și să blocheze enzimele care descompun cartilajul.

6.png

Mangan

Este necesar pentru sănătatea oaselor și articulațiilor. Se găsește în mai multe alimente. Este considerat un nutrient esențial, deoarece organismul îi necesită pentru a funcționa corect. Cercetările medicale susțin că o combinație optimă a  manganului cu glucozamină și condroitină reduce durerile articulare.

Postari Facebook - luna Aprilie (6).png

Produse complementare