Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Site-ul www.pansiprod.ro este aflat in proprietatea exclusiva a societatii PANSIPROD DISTRIBUTIE SRL, denumita in continuare Pansiprod Distributie. Accesarea, utilizarea, comenzile si achizitiile de pe site-ul www.pansiprod.ro presupune acordul dvs. tacit cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

Utilizarea site-ului www.pansiprod.ro incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele acestuia.

 

Va rugam sa cititi Termenii, Politica noastră privind modulele cookie si Politica de confidentialitate (denumite in continuare in mod colectiv „Politicile de protectie a datelor”) inainte de a utiliza site-ul si de a plasa comenzi prin intermediul acestuia.

 

Daca nu acceptati in mod implicit Termenii și Politicile de protecţie a datelor, va recomandam sa nu utilizati acest site. Termenii pot suferi modificări in conformitate cu legea in vigoare.

 

Aveti responsabilitatea de a citi in intregime Termenii si Politicile privind protectia datelor, intrucat aplicabili vor fi Termenii si Politicile privind protectia datelor in vigoare in momentul exact utilizarii.


Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii!

Pansiprod distributie isi rezerva dreptul de a actualiza continutul site-ului, forma, asezarea, preturile si produsele fara o notificare prealabila a clientilor/vizitatorilor. Prezentii termeni si conditii pot fi de asemenea modificati fara o notificare prealabila in acest sens, intrand in vigoare din momentul publicarii lor pe site. Clientii si vizitatorii au obligatia de a verifica periodic informatiile prezentate in clauzele acestor termeni si conditii.

DEFINITII GENERALE

BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre site-ul www.pansiprod.ro intr-o anumita perioada.

BUNURI si SERVICII – orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv bunurile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur utilizator accesul la zone restrictionate ale siteului prin care se face accesul la serviciu.

CLIENT – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la continut si serviciu, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre www.pansiprod.ro si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de www.pansiprod.ro.

CONTRACT – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si cumparatorului.

CUMPARATOR – poate fi orice persoana juridica si orice persoana fizica care efectueaza o comanda.

COMANDA – document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.

COSUL MEU – sectiune din cont care permite cumparatorului/utilizatorului sa adauge bunuri sau servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

SITE – magazinul online gazduit la adresa web http://www.pansiprod.ro .

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre www.pansiprod.ro catre client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de www.pansiprod.ro, indiferent de modalitatea de livrare.

UTILIZATOR – persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare.

 

DATELE DUMNEAVOASTRĂ SI INREGISTRAREA PE SITE

Informatiile sau datele cu caracter personal pe care ni le furnizati vor fi prelucrate in conformitate cu Politicile de protectie a datelor. Prin utilizarea acestui site si/sau plasarea unei comezi prin intermediul www.pansiprod.ro ,va exprimati in mod expres si neechivoc consimtamantul privind prelucrarea acestor informatii si declarati ca toate informatiile si datele pe care ni le-ati furnizat sunt veridice si exacte si ca ati obtinut acordul prealabil scris al titularului informatiilor si/sau datelor, in eventualitatea in care informatiile si datele pe care ni le furnizati prin intermediul site-ului nu va apartin.

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

 

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila.

 

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra,consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.


Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.pansiprod.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Magazinului Pansiprod Distributie sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul Pansiprod.Ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@pansiprod.ro.

 

Utilizarea site-ului www.pansiprod.ro

1) Plasarea comenzii

Comenzile pot fi plasate telefonic, prin email sau utilizand cosul de cumparaturi virtual prezent in cadrul site-ului Pansiprod Distributie.
Pentru comenzi telefonice se va suna la numerele de telefon 021 66 84 085, urmand ca un consultant Pansiprod Distributie sa preia comanda. Comenzile telefonice pot fi plasate de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-17:00.

 

Pentru comenzi transmise prin email pot fi utilizate adresele office@pansiprod.ro. Comenzile prin email vor contine specificatii exacte despre produs (nume sau cod de produs, cantitate, marimi pachete) si date referitoare la livrare (nume, adresa de livrare, numar de telefon).


Comenzile pot fi plasate si prin intermediul cosului de cumparaturi. Dupa alegerea produsului se realizeaza adaugarea in cos, iar pentru finalizarea comenzii vor fi completate integral campurile formularului de comanda cu date exacte si corecte.

 

Vocuhere cadou primite in interiorul coletelor nu se aplica si la produsele aflate deja la reducere.

2) Metode de plata

Plata poate fi facuta ramburs, in momentul livrarii coletului cu produsul/produsele comandate, sau elecronic, cu cardul, prin procesatorul de plati Stripe.

3) Transport si livrare
 

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei este GRATUITA pentru comenzile cu valoare peste 199 LEI si costa 19 LEI pentru comenzile cu valori mai mici de 199 LEI si se face prin intermediul Fan Courier sau Intelligent Logistik. 

 

Timpul estimat necesar livrarii produselor este de 24-48 ore in zilele lucratoare ( Luni-Vineri | 10:00 - 17:00 ), calculat din momentul confirmarii comenzii.

 

Produsele trebuie returnate in aceeasi stare cum au fost trimise;


- Produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare, spalare;
- Fiecare produs returnat trebuie sa contina etichetele, documentele impreuna cu care a fost trimis precum si sigiliul intact;
- Produsele care nu intrunesc conditiile mentionate nu vor fi acceptate;

Nu se accepta colete returnate prin Posta Romana;

Contravaloarea produselor returnate va fi transferata in contul bancar specificat de utilizator in maximum 5 zile lucratoare.

 

Costul transportului pentru procedura de schimb este de 15 lei.

 

5) Conciliere interna

Depunem eforturi considerabile ca tu sa fii multumita de produsele si serviciile oferite de Pansiprod Distributie. Insa, daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura cu receptia pentru o conciliere interna gratuita cu, tel. 021 66 84 085 sau prin email: office@pansiprod.ro.

Va asiguram ca vom raspunde la TOATE cererile si/sau reclamatiile, feedback-ul de la dumneavoastra fiind foarte important pentru noi.

“Pret Taiat” reprezinta pretul de referinta, respectiv cel mai scăzut preț practicat de catre vanzator cel puțin în perioada ultimelor 30 de zile înainte de data aplicării reducerii de pret asupra bunului. In conditiile legii, Pretul taiat poate fi mentinut si in conditiile unei reduceri succesive, treptate. Pretul taiat este valabil in limita stocului disponibil al produsului.


“Pret de Vanzare” reprezinta contravaloarea produslui, pretinsa si solicitata de catre vanzator. Vanzatorul poate afisa distinct, intr-un mod vizibil, cuantumul valoric al diferentei dintre pretul de vanzare si PRP si/sau diferenta valorica ori procentuala dintre Pretul de vanzare si pretul taiat. Pretul de vanzare este valabil in limita stocului disponibil al produsului.

Termen de Valabilitate

Termenul de valabilitate este in conformitate cu datele mentionate pe etichetele Produselor, cu stricta respectare a conditiilor de depozitare/manipulare. Pansiprod Distributie este responsabil pentru toate viciile produsului prezente la data livrarii sau care apar in interiorul termenului de valabilitate. O sesizare trebuie facuta on-line, prin e-mail sau la telefon, la adresa sau nr. de telefon specificate in sectiunea „Contact” a prezentului site.

 

Utilizatorului ii va putea fi rambursata contravaloarea produsului intr-un cont bancar sau sub forma de voucher. Sesizarea trebuie sa contina descrierea defectului reclamat si o copie a facturii (sau orice alt act care sa demonstreze achizitia). Orice sesizare va fi procesata fara intarziere si Utilizatorul va fi informat despre constatarile facute. Procedura de retur va fi trimisa pe e-mail Utilizatorlui, imediat ce a fost receptionata sesizarea.


RETURUL IN CAZ DE VICII ASCUNSE SE ACORDA IN URMATOARELE SITUATII:

- In situatia in care un produs aflat in perioada de valabilitate prezinta neconformitati ce fac nesigura sau imposibila administrarea/utilizarea sa, acesta va fi inlocuit;
- Daca defectul prezentat nu poate fi inlaturat datorita naturii disproportionate a acestuia, si inlocuirea produsului nu este posibila, Utilizatorulva avea posibilitatea de a primi suma de bani intr-un cont bancar in RON;
- In cazul altor defecte ce nu pot fi inlaturate, si care necesita inlocuirea produsului.

 

In functie de natura situatiei, dovada achizitiei produsului este suficienta si necesara.

 

Exclusiv, in cazul retururilor aferente produselor neconforme, conform prezentului articol, costurile de transport sunt in sarcina Pansiprod Distributie.

 

Pentru a beneficia de acestea, Utilizatorul are urmatoarele obligatii:

 

- produsul sa fi fost cumparat de la pansiprod.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
- sa respecte instructiunile de folosire/depozitare/manipulare si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
- sa pastreze documentul fiscal care sa ateste achizitia produsului;
- sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul.

 

Cauze de neacceptare a returului:

 

- deteriorari ale ambalajului;
- expunere excesiva la radiatii solare;
- ipsa sau modificarea informatiilor referitoare la lotul si termenul de valabilitate aferente produsului;
- deteriorarile produse ca urmare a nerespectarii instructiunilor de folosire / depozitare / manipulare.

 

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la acoperirea de catre pansiprod.ro a viciilor ascunse ale produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Utilizatorilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu, acestea neextinzandu-se asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

PRODUSELE COSMETICE

In conformitate cu legislatia uniformizata a Uniunii Europene, toate produsele cosmetice au aplicata pe ambalaj o pictograma (un desen ce reprezinta o cutie rotunda desfacuta si un numar). Numarul trecut pe aceasta pictograma reprezinta numarul de luni al termenului de valabilitate al produsului din momentul in care acesta a fost deschis.

Pansiprod Distributie garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa Pansiprod Distributie.

 

In cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoţii au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută, dacă produsul nu s-a livrat încă.


Protectia datelor cu caracter personal


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 

Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate si livrarii acestora catre dumneavoastra.

 

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra, cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

 

Pansiprod Distributie poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

 

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

- facturarea produselor comandate de catre dumneavoastra;
- livrarea produselor comandate de catre dumneavoastra.

Conform legii, dar si din respect fata de clienti, certificam faptul ca nu vom transmite datele tale personale catre nicio alta institutie sau persoana. Singura exceptie de la aceasta regula o constituie autoritatile competente, care au rolul de a verifica legal orice tranzactie comerciala facuta online.


Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.


Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca, mai intai, o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Pansiprod Distributie. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din raza teritorial-administrativa unde se gaseste sediul Pansiprod Distributie.

 

Pansiprod Distributie nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@pansiprod.ro.

 

De asemenea, ar trebui sa stii ca este dreptul tau sa modifici sau sa stergi orice informatii din baza noastra de date, printr-un simplu e-mail la aceeasi adresa office@pansiprod.ro.